Június 20-án este az egyedi, sokféle ízvilágot vegyítő dalmát konyha különlegességeit kóstolhatják meg az Origo Bisztró vendégei. A fenyő illatú Adria hangulatát a magyar-horvát-szlovén származású séf, Kurunczi József és séftársa Dunszt Zsolt hozza majd el Pasarétre.
2012.06.11.
13:29
Írta: Origo Bisztró
Dalmát Est - Fenyő illatú Adria
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://bptopetterem.blog.hu/api/trackback/id/tr634579771
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.